Artikel

Week 40: Koken met aanbiedingen van de Plus

Geplaatst op: 01 oktober 2014 door Sophie Meijer
Laatste update: 11 november 2014
Week 40: Koken met aanbiedingen van de Plus

Wekelijks leg ik jullie een recept voor dat gemaakt kan worden met aanbiedingen van een specifieke supermarkt. Dit recept komt van de app <a href="http://kokenmetaanbiedingen.nl" target="_blank">Koken met aanbiedingen</a>. Elke keer kies ik een recept met aanbiedingen van een andere supermarkt. Hiermee hoop ik jullie te laten zien dat je best wel eens wat anders kunt koken dan het gebruikelijke. Deze week is de Plus aan de beurt!

Het recept van de week:

Deze week vertel ik jullie meer over het recept: Pizza met salami en feta (4 personen). Voor het gemak wordt er vaak gekozen voor een diepvriespizza. Deze zijn ook lekker, maar een verse pizza nog tien keer lekkerder! Stop er dit keer wat meer moeite in en maak zelf je eigen pizza!

In de aanbieding bij Plus


  • Salami (100 gram voor 1,00 euro) 

  • Champignons (250 gram voor 0,85 cent) 


Totaal: 1,85 euro
P.p: 0,47 cent

Omdat dit slechts twee producten zijn die je op je pizza doet, moeten er natuurlijk wel andere producten worden toegevoegd. Want zonder pizzabodem heb je geen pizza. Het is natuurlijk aan jou wat je er allemaal op doet. In het recept wordt aanbevolen om cherrytomaten, tomatensaus, rucola en feta te gebruiken. Dit maakt het recept wel helemaal af. Cherrytomaten zijn duurder dan trostomaten, dus je kan eventueel ook kiezen voor deze soort tomaat. De overige producten zijn ook niet hoog geprijsd, dus met zijn vieren kom je niet heel hoog uit qua kosten.

Niet lang houdbaar

Het enige nadeel aan pizza is dat je het eigenlijk binnen twee dagen wel op moet eten. Als je de pizza niet op krijgt dan kun je best nog een stukje in de koelkast laten liggen. Zelfs koud kan pizza erg smakelijk zijn! Dus maak de pizza vooral met meerdere mensen of kies er voor om de producten later in de week te gebruiken voor een ander gerecht. Laat je creativiteit zijn gang gaan! 

Tip: De Plus geeft als tip om vers pizzadeeg te kopen, waarbij de tomatensaus zit inbegrepen. Zo hoef je niet vroeg op te staan om het deeg te maken. 

Heb je totaal geen zin in dit gerecht of heb geen Plus in de buurt? Kijk dan voor een ander recept via de aanbiedingen-app. Dagelijks komen er meerdere gerechten op deze site en app te staan die gemaakt kunnen worden met aanbiedingen! 

Lees ook: 
Zo doe je goedkoop boodschappen
Budgetrecept: pasta met spinazie en roomkaas

Foto: Pixabay 

Plan jij hoeveel je mag uitgeven?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.