Artikel

Week 38: Koken met aanbiedingen van de Aldi

Geplaatst op: 17 september 2014 door Sophie Meijer
Laatste update: 01 oktober 2014
Week 38: Koken met aanbiedingen van de Aldi

Wekelijks leg ik jullie een recept voor dat gemaakt kan worden met aanbiedingen van een specifieke supermarkt. Dit recept komt van de app 'Koken met aanbiedingen'. Elke keer kies ik een recept met aanbiedingen van een andere supermarkt. Hiermee hoop ik jullie te laten zien dat je best wel eens wat anders kunt koken dan het gebruikelijke. Deze week is de Aldi aan de beurt:

Aanbiedingen bij de Aldi

Via de app kwam ik op het recept 'pittige spaghetti met ballen'. Wie is er nou niet dol op spaghetti? Het is makkelijk en snel te bereiden. Heb je geen zin in je standaard recept, kies dan een keer voor deze. Om het nog goedkoper te maken kun je bijvoorbeeld de wat duurdere producten niet toevoegen. Of het dezelfde smaak krijgt, dat weet je nooit, maar het is in ieder geval een leidraad voor een maaltijd.

In de aanbieding

Deze week zijn de volgende producten in de aanbieding voor dit recept tot 23 september:
Het mager rundergehakt (500 gram, €2,75), de pastasaus (€1,19), de maccademianoten (150 gram, €2,99) en het paneermeel (€0,39).

Kosten

Het recept is voor vier personen. Druk hier voor het recept. De producten in de aanbiedingen kosten samen €7,32, als je dit door vier deelt, komt dat uit op €1,86 per dag of per persoon!! Het is dan aan jou, hoeveel je uitgeeft aan de producten die nog toegevoegd moeten worden.

Tip

Tip: Eet je in je eentje? Vries dan de rest in, zo kun je nog goedkoper eten. Heb je geen zin om elke avond het zelfde te eten? Kijk dan voor een ander recept via de aanbiedingen app.

Iets anders eten

Wil jij helemaal geen spaghetti eten deze week of heb je geen Aldi in de buurt? Kijk dan op de website of download de app op je telefoon! Dagelijks komen er meerdere recepten online te staan, die te maken zijn met aanbiedingen bij jou in de buurt!

Lees ook:
Budgetrecept: stamppot rauwe andijvie
Gezond eten met een budget

Foto: Pixabay
Bron: Kokenmetaanbiedingen.nl

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.