Artikel

De leukste gratis activiteiten?

Geplaatst op: 09 augustus 2011 door Edgie
Laatste update: 22 april 2014
De leukste gratis activiteiten?

Heb je eindelijk een dagje vrij, is je portemonnee zo leeg dat je alleen maar voor de tv kunt gaan zitten. Dat dénk je tenminste. Maar lang niet alle leuke dingen kosten geld. Met vrienden begon ik eens aan een lijstje van leuke dingen, die geen of weinig geld kosten.

Zoek naar gratis entree

Prijsbewuste partygangers proberen een vrijkaartje voor een festival te bemachtigen. Zo zijn er altijd mogelijkheden om vrijkaartjes te winnen, óf je zoekt gewoon een gratis festival uit. Kijk of er bij jou in de buurt toevallig zo’n festival is, en stap op de fiets met wat eten en drinken.

Doe geen drankje op het terras, maar op het gras

Een drankje doen ergens in een café of op een terras kost natuurlijk altijd geld. De goedkope variant? Neem eten en drinken van thuis mee en strijk neer in het dichtstbijzijnde park of strand. Een kleedje en muziek mee, et voila: bijna gratis vertier.

Filmavond thuis in plaats van de bios

Organiseer een filmavond bij je thuis in plaats van in de bios. Regel een beamer en een wit scherm (of witte muur), leen of huur wat films en de bioscoop komt gewoon naar jou toe, als jij geen geld hebt om naar de bioscoop te gaan.

Wat kunnen we verder nog doen als ons banksaldo tot het nulpunt gedaald is?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.