Artikel

Samen goedkoop uit!

Geplaatst op: 20 mei 2014 door Edgie
Laatste update: 20 mei 2014
Samen goedkoop uit!

Samen uit, dat kost je minder! Of je nu samen een weekend weggaat of gratis meereist: het is niet alleen veel leuker, maar het is ook vaak veel goedkoper!

Samen op vakantie

Met een hele groep ben je voordeliger uit dan alleen en heb je zelfs kans op een luxere accommodatie voor hetzelfde bedrag per persoon! Er zijn heel veel sites om samen een dagje uit of weekendje weg met korting te regelen. Kijk bij groupon, marktplaats of vakantieveiling, maar laat je niet verleiden door een deal die te mooi is om waar te zijn. Ik had ooit een goede hotelaanbieding, maar heb vervolgens buiten m’n koffie staan zetten omdat het ontbijt duurder was dan de prijs per nacht!

Check daarom vantevoren:
- of ontbijt en/of diner bij de prijs is inbegrepen
- hoeveel je kwijt bent aan reiskosten
- of er nog kosten bijkomen, zoals toeristenbelasting of schoonmaakkosten
- of het bedrag per persoon is of een totaalbedrag

Samen reizen

Dan heb je je vakantie of weekend geboekt, nu nog de reis. Als je een studentenOV hebt, kun je gratis reizen, behalve van 16 juli om t/m 16 augustus. Je kunt ook voor het avontuur gaan en met je duim in de lucht langs de weg gaan staan! Let bij liften wel op bij wie je in de auto stapt. Vrienden van mij zaten ooit uren in de wietlucht en begonnen ernstig te twijfelen aan de helderheid van de chauffeur.

Check ook: 
De samen sparen-tip!


Foto: Wikimedia

Auteur

Ben jij al aan het sparen voor de zomer?

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.