Artikel

Reken Jezelf Rijk Met Deze Best Betaalde Beroepen!

Geplaatst op: 15 april 2015 door SurveybeeNL
Laatste update: 21 april 2015
Reken Jezelf Rijk Met Deze Best Betaalde Beroepen!

Leef je om te werken of werk je om te leven? In beide gevallen is het een pluspunt wanneer jouw baan een aardige duit oplevert. Om je op weg te helpen heb ik de leukste en best verdienende beroepen op een rijtje gezet!

Best Betaalde Beroepen

Chirurg
Om een beeld te schetsen: je ligt op de operatie tafel voor een ingewikkelde open hartoperatie. Wil je dit overleven?

Dat was een makkelijk antwoord, natuurlijk wil je dat overleven! Een chirurg heeft een enorme verantwoordelijkheid en mag geen fouten maken, daarom is dit een van de best betaalde beroepen.

Dit levert een baan als chirurg op:
€150.000 - €400.000 per jaar*

Piloot
“Fly me to the moon…” Zong Frank Sinatra. En veel kinderen roepen op jonge leeftijd al dat ze piloot willen worden. Want hoe cool is het om een enorm vliegtuig te mogen besturen en naar verre landen te reizen?

In de realiteit is het natuurlijk allemaal een stuk minder rooskleurig, laten we eerlijk zijn:
Je bent vaak lange tijd van huis en de banen liggen niet voor het oprapen. Verder moet je ook bereid zijn om een investering van rond de €100.000 te doen voor je opleiding. Maar hé, dat mag de pret niet drukken!

Dit brengt een avontuur als piloot in het laatje:
€75.000 - €120.000 per jaar*

Bankdirecteur
Als bankdirecteur bepaal je het beleid van je bank en je moet een knap staaltje inzicht in de economie hebben om beslissingen in het belang van jouw bank te nemen. Ik zie je al als een Dagobert Duck door het geld zwemmen!

En als bankdirecteur mag je dit per jaar op je rekening bijschrijven:
€80.000 + bonussen die op kunnen lopen tot in de miljoenen!*

Goed Betaalde Banen, Maar Dan Leuker

Naast de banen hierboven die duidelijk een aardig salaris opleveren, zijn er ook wat meer aparte banen om een leuk salaris te verdienen.

Tv Kijken
Je leest het goed: je kunt geld verdienen met tv kijken! Recentelijk kwam Netflix nog in het nieuws omdat zij mensen zochten om films te kijken en daar korte samenvattingen over te schrijven. Ook kun je tv kijken om later een beoordeling te geven over een programma, best een goede deal: je mening geven over een programma dat je toch al van plan was te gaan kijken.

Word ik nu slapend rijk?
Dat niet echt maar het kan je wel zomaar €20.000 per jaar opleveren!*

Huisoppas
Laat ik maar meteen beginnen met een beeld schetsen: Zon, cocktail en zwambad, GRATIS. Juist huisoppas in het buitenland klinkt als een droom! Het loopt niet over van de geweldige aanbiedingen om op iemand zijn huis te passen op een zonnige bestemming, maar het bestaat wel.

Helaas verdien je er niet altijd geld mee. Maar wees niet teleurgesteld:
Een gratis vakantie is ook de moeite waard.

Cruiseschip Bemanning
Het werken op een cruiseschip brengt je naar een lijst van tropische bestemmingen waar jij natuurlijk ook van kunt genieten. Buiten dat het “weer eens wat anders” is, heb je ook enorm veel mogelijkheden om een functie uit te oefenen waar je voor gestudeerd hebt:
Een cruiseschip is een soort drijvende mini wereld!

En dit levert het op:
€25.000 - €85.000 afhankelijk van de functie*

*Alle bedragen zijn schattingen, het werkelijke inkomen kan verschillen van de genoemde bedragen.

Wil Je Beginnen Met Extra Geld Verdienen?

Misschien is het nog wat te vroeg voor een carrière als piloot of chirurg, maar je kunt natuurlijk wel vast beginnen met extra geld verdienen.
Op Surveybee.nl kun je jezelf met één klik aanmelden voor betaalde online enquêtes. Op deze manier kun je naast je drukke leven als student gemakkelijk leuke beloningen verdienen. Ook als je meer wilt weten over thuiswerk kun je terecht bij Surveybee!

Lees ook: Zo vind jij in no-time een bijbaan

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.