Artikel

Nieuwe meeschrijver voor Edgie: Nanzhu

Geplaatst op: 29 oktober 2014 door Nanzhu Hiddes
Laatste update: 03 november 2014
Nieuwe meeschrijver voor Edgie: Nanzhu

Zondag ging ik naar naar een toneelstuk. En waar moest ik heel erg op letten? Dat de zomertijd was afgelopen en ik niet een uur te vroeg op de stoep zou staan. Gelukkig ging de klok achteruit, want het is altijd nog beter te vroeg dan te laat! De zomer en wintertijd brengen mij meestal erg in de war. Ik snap ook niet zo goed waar het voor nodig is. Wat maakt het uit als het eerder donker wordt of eerder licht is? Dit soort zinloze discussies intrigeren me vaak.

Over mij:

Ik ben dus altijd in voor zinloze discussies. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in andere mensen, wat houdt ze bezig? vandaar dat je waarschijnlijk veel interviews door mij op deze site zult vinden. Ik ben derdejaars student aan de school voor journalistiek in Utrecht. Uiteindelijk hoop ik verslaggever te worden of door te kunnen gaan met interviewen. Wie weet wat de toekomst uiteindelijk brengt...

Geldtype:

Natuurlijk heb ik de GeldType Test gedaan en ik blijk een Regelaar te zijn. Min of meer klopt dit wel, ik ben zeer bewust van mijn uitgaven. Ik koop nooit dure kleding, maar dat hoeft niet te betekenen dat ik niet modebewust ben. Mijn geld spendeer ik liever aan uitstapjes of ervaringen waar je goede herinneringen aan overhoudt. Zoals bijvoorbeeld het toneelstuk Anne. Het was dan weliswaar een duur ticket, maar ik wilde er altijd al heen en ik zal deze voorstelling niet snel vergeten.

Tips:

Denk goed na voordat je iets koopt en ook voornamelijk of hetgene dat je koopt niet goedkoper verkrijgbaar is. We blijven immers Hollanders dus bij het woord “gratis” gaan de bellen meteen rinkelen. Pas daarom ook goed op tijdens uitverkoop! Het is natuurlijk ook belangrijk dat wat je koopt van goede kwaliteit is.

Maar wat is nou het verschil tussen een mascara van Essence en van Rimmel? Volgens mij alleen de prijs, maar dat is mijn mening. Ik probeer ook altijd een deel van mijn loon apart te houden en te bewaren voor mijn spaarrekening. Op die manier hou ik mijn financiën in de gaten en sta ik nooit rood. En als laatste, laat de ingewikkelde administratieve werkzaamheden zo lang mogelijk over aan je ouders. Die dingen bezorgen alleen maar kopzorgen, don't grow up too fast!

Lees ook:
Even voorstellen, Melanie!
Nieuwe blogger voor Edgie: Sophie

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.