Artikel

Help, wat koop ik voor vaderdag?

Geplaatst op: 11 juni 2014 door Edgie
Laatste update: 13 juni 2014
Help, wat koop ik voor vaderdag?

Zondag is het alweer vaderdag! Inspiratie nodig om met wat leuks te kopen? Een paar tips om je vader te verassen met vaderdag!

Tip 1 Creatief cadeau

Ben je creatief en houden jullie wel van een spelletje? Maak dan een eigen kwartet! Je kunt dan categorieën en foto’s gebruiken die iets met je vader en jullie gezin te maken hebben. Vakanties, mooiste herinneringen met je vader of 4 redenen waarom hij de leukste vader is. Kost weinig, maar het is wel heel persoonlijk en jij hebt duidelijk je best gedaan!

Tip 2 Trendy wallet

Heeft je vader ook zo’n saaie, versleten portemonnee in z’n broekzak? Koop een mighty wallet voor je vader, een trendy portemonnee die komt in allerlei designs. Van dollaromslag tot Simsonsafbeelding of een die eruit ziet als airmail.

Tip 3 Langer dan vaderdag

Je kunt er ook voor kiezen iets te doen dat niet alleen op vaderdag leuk is, maar iets langer. Schrijf vanaf zondag t/m zondag elke dag een leuk kaartje voor je vader met bijvoorbeeld: bedankt voor …, ik vind het leuk dat jij altijd … of jij bent mijn stoere/lieve/toffe vader, want … of koop voor elke dag een klein cadeau voor ‘m (iets om te snoepen, iets handigs).

Tip 4 Echte ervaring

Ben je niet zo van het kopen van cadeautjes, maar meer van samen dingen doen? Geef ‘m een leuke ervaring cadeau! Je kunt variëren van met jou iets doen of een bon voor iets leuks met z’n vrienden, van duur (een weekend weg) tot goedkoop (middagje fietsen en wat drinken ergens).
Let op: een ervaring geven kan snel duur worden. Je kunt ook proberen via een site als vakantieveilingen goedkoop iets te regelen.

En, wat ben jij van plan? Laat weten wat jouw originele cadeau wordt!

Benieuwd wat voor geldtype jij bent? Doe de test!Foto: Flickr

Auteur

Ik spaar voor..

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.