Artikel

Gratis of goedkope tickets voor festivals en feesten!

Geplaatst op: 17 september 2014 door Sophie Meijer
Laatste update: 01 oktober 2014
Gratis of goedkope tickets voor festivals en feesten!

Wat is het toch leuk om naar een festival, een feest of een concert te gaan. Het liefste ga je zo vaak mogelijk, maar je portemonnee werkt niet altijd mee. Want elke keer een kaartje kopen van rond de 40-70 euro gaat je niet in de koude kleren zitten. Maar niet getreurd: er is hoop!

Gratis met I'M IN

Hoe zorg je dan toch dat je kunt gaan? Er is hier een oplossing voor! De app I'M IN biedt jou de mogelijkheid om gratis kaarten te winnen voor bepaalde festivals en feesten. Het festivalseizoen is nu dan wel bijna over, maar de app speelt er goed op in door ook kaartjes te verloten voor feesten in de herfst en de winter.
Hoe vaker je meespeelt, hoe meer kansen je krijgt om aan het rad te draaien.
Eenmaal een kaart gewonnen, kun iemand uitnodigen om met je mee te gaan. En dit allemaal voor niks noppes nada! Zo bespaar je in ieder geval de kosten van een kaartje en kun je zelf in de hand houden hoeveel je uitgeeft op het feest zelf.

Ticketswap

Is het dan toch niet gelukt om een kaartje te winnen? Dan is er nog een mogelijkheid om de felbegeerde tickets te bemachtigen. Op de website Ticketswap is het mogelijk een kaartje te kopen die goedkoper is dan de inkoopprijs. Op deze website worden tickets te koop aangeboden voor zowel festivals als concerten. Doordat het ticket in PDF moet worden aangeleverd, is kans om voor de deur staan met een vals ticket heel klein. De verkopers van de tickets maken vaak de prijs van een ticket goedkoper wanneer het festival dichterbij komt. Zelf kun je ook een ticket aanbieden, bijvoorbeeld als je er onverwachts niet heen kan. Om een ticket te scoren kan het wel zo zijn dat er wat meer tijd in gaat zitten en je soms ook geen goedkoop ticket weet te bemachtigen, maar het valt altijd te proberen. En als het dan lukt, kun je in ieder geval een paar biertjes extra drinken! 

Lees ook:
Studentenpas met korting in Amsterdam
(Be)sparen? Maak een top 10!
Foto: Pixabay
Bronnen: I'M IN, Ticketswap 

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.