Artikel

Gratis dagjes uit met kerst

Geplaatst op: 14 november 2014 door Melanie
Laatste update: 17 november 2014
Gratis dagjes uit met kerst

Het lijkt nog ver weg maar voordat je het weet is het alweer kerstvakantie. De periode van het jaar waar je naar uit kijkt. Lekker met elkaar bij de open haard liedjes zingen. Of een dagje weg met het hele gezin. Het kan allemaal. Heb jij ook zo'n zin in kerst? Hieronder een paar leuke uitstapjes.

Kerstmarkt
Tijdens de kerstdagen zijn er vaak op veel plekken kerstmarkten. Het is al gezellig om op deze markten rond te snuffelen maar iets kopen is natuurlijk ook leuk. Geniet van de lekkere warme chocolademelk en de oliebollen. Dit uitstapje kan je zo duur maken zoals je zelf wilt.


Vliegtuigen spotten
Gezellig met elkaar op een bankje kijken naar de vliegtuigen die opstijgen. Hoe leuk is dat. En met een picknickmand met allemaal lekkere dingen, heb je pas een echt leuk uitstapje.
En je betaalt hier geen geld voor!

Beach
Ben je een echt strandmens? Lig je bij elk zonnestraaltje al bij het strand? Niet getreurd want in de winter kun je hier ook genoeg plezier beleven. Want is er nou romantischer dan een strandwandeling tijdens de kerstdagen met je geliefde? Na afloop een beker chocolademelk halen bij de strandtent en je uitje is compleet.

Op avontuur
Houd je wel van een filmpje kijken? Dan is dit echt iets voor jou. Bij filmmuseum EYE in Amsterdam kun je helemaal voor niets de Basement en de expositie bezoeken. Het gebouw is gelegen aan 't IJ in Amsterdam. Bij de videotour komen de films tot leven. Je kunt namelijk de filmpersonages volgen met een tablet in je hand. Hoe leuk is dat!

Voor meer uitstapjes kun je kijken op dagjeweg.nl, De site voor alle leuke gratis en goedkope uitstapjes.

Lees ook: Gratis er op uit in de herfstvakantie

Foto: Tim Tolok

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.