Tip

Ga jij cashen met het invullen van enquêtes?

Geplaatst op: 06 oktober 2014 door 18ennu
Laatste update: 06 oktober 2014
Ga jij cashen met het invullen van enquêtes?

Geld verdienen met het invullen van enquêtes is het helmaal onder studenten. Rijk zul je er nooit van worden, maar een leuk zakcentje zit er zeker in. Hoe het precies werkt en wat je ermee kunt verdienen? 18ennu.nl zocht het voor je uit en melden zich aan bij verschillende enquêtebureaus.

Het zit zo:

Grote bedrijven als Playstation en Heineken besteden veel geld aan het verbeteren of ontwikkelen van nieuwe producten. De mening van hun consumenten helpt daarbij. Dat is de grootste reden dat ze via enquêtes vragen om de mening van consumenten. In de meeste gevallen lopen deze enquêtes niet via Playstation of Heineken zelf maar via enquêtebureaus, daarom kunnen zij je er vaak meerdere aanbieden. Voor elke enquête verdien je cash geld of spaarpunten, die je later kunt inwisselen voor cadeaus of cash. Wat je precies kunt gaan verdienen aan het invullen van enquêtes hangt af van o.a. de lengte van de enquête. Je kunt rekenen op een bedrag tussen de € 2,- en € 10,- per enquête. Dat lijkt niet gek veel, maar met een paar enquêtes per week loopt dat aardig op.

Om enquêtes te kunnen gaan invullen moet je jezelf eerst aanmelden bij enquêtebureaus. Op 18ennu.nl hebben we de enquêtebureaus staan waar wij ons hebben aangemeld. Het aantal enquêtes dat je kunt gaan invullen hangt af van bij hoeveel enquêtebureaus je jezelf aanmeldt. Het aanmelden kost je niks en verplicht je tot helemaal niks!

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.